Resultat 2007


Paralell rallycross Strängnäs

Då var det dax för första tävlingen, tankarna var många fungerar bilen riktigt hur långt räcker jag till. När vi testade bilen helgen före så var det de häftigaste jag kört, vilken kraft i motorn. Första kvalet kändes bra! vi kolla tiderna, delad 1a med team kompisen Kristoffer jag trodde inte det var sant bilen o jag räcker tydligen till, två kval till o jag slutade som 6a i tävlingen. Jag är mer än nöjd med det resultatet.

Götalandscupen deltävling 1 o 2 Tomelilla

Här är vi för att testa starter o väghållning, vi justerade bakvagnen för bättre starter men vi blev inte nöjda. Jag blev 2a på lördagen o 4a på söndagen. När vi kom hem blev det mer skruva på bilen för att få till starterna.

SM Höljes

Nu står jag äntligen här SM premiär det är nu det måste fungera allt vi gjort i vinter. Det regnade på tidsträningen bilen kändes mycket bra på blött, det slutade regna o det torkade upp till kvalen. Det gick mycket bra så jag fick stå pool i b-finalen där blev jag 4a till slut, inte så dålig start tycker jag.

SM Arvika

Lite svårare hantera bilen här, tidsträningen gick så där. Första kvalet slutade i en start incident då min framvagn gick sönder. Nu va jag tvungen köra bra i återstående 2 kval. Det gick hyfsat bra så jag kom in som 4e bil i c-finalen. Kom 2a o gick vidare till b-finalen där jag slutade som 5a.